Showbiz på gång

06.07.2015 kl. 10:28

Nu är det äntligen dags! Eller ja, imorgon är ju den rätta dagen. Ikväll ska vi bara träffas och öva. Det jag pratar om är alltså Musical Show som nu i sommar går av stapeln i Hallis, Ishallen här i Närpes. 

I mars gav vi samma show både i Pixnehallen och Kristinahallen, och nu har det äntligen blivit dags för sommarens föreställningar, kl. 15 samt kl. 20 imorgon, tisdag.

Vi spelar 28 hits från olika musikaler b.l.a. Chess, Cats, Mamma Mia, Grease, Cabaret och även ett par låtar ur min personliga favoritmusikal: The Phantom of the Opera! Dessutom har vi med oss några duktiga artister från nejden.

Sent igår kväll har showbygget ägt rum och under natten har teknikgänget funnits på plats och riggat ljud och ljus. Medan de har jobbat hårt har jag fått ägna mig åt väldigt små, glamourösa och fåfänga "bekymmer" som vad i världen jag ska göra med håret, och hur mycket stryk av strykjärnet klänningen tål. Men sen har jag ju ett par trestrukna ess att ta mig upp till, men det ska nog gå fint.

Hursomhelst är showen garanterat sevärd och det är alltså imorgon kl. 15.00 och 20.00 som vi har föreställning i Närpes, Hallis. Biljetter kommer finnas vid dörren.

Att se att alla involverade människor med sina olika uppgifter är lika viktiga för att denna jättelika apparat ska fungera känns helt magiskt. Nästan så att man vill knäppa med fingrarna och nynna "It's a kind of magic"... På tal om det ska jag se älskade, fantastiska Freddie Mercury - The great pretender på Svt1 nu strax, så ses vi kanske i Hallis imorgon!

 

Sara Storbäck
Kommentarer (5)
Profffsbloggarin igang ;)
Ida06.07.15 kl. 10:39
Oh vad kul kör hårt!!
Sofi07.07.15 kl. 01:59
Snygg klänning!
N08.07.15 kl. 15:02
Vad roligt :D
N08.07.15 kl. 17:10
Åh så roligt det låter! :D
Emma Engström 09.07.15 kl. 23:45

Klarinettist, finlandssvensk, 

kreativ mångsysslare och matte till Sally.

Äter gärna vege och lyssnar mycket på Queen.

Är lite fjantig och ganska tantig.

maila: sastorback[at]gmail.com

 

 

musikbloggar.info

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar