A little bit of Tomatkarneval

05.07.2015 kl. 22:12

Här har det varit Tomatkarneval nu i helgen. Spelade med musikkåren i fredags och gick runt där i värmen nästan hela lördagen. Det är liksom alltid varmt och fint väder, när det är tomatkarneval, i alla fall har det varit det så länge jag kan minnas.

Våfflor åt vi i musikkårens tält, som detta år faktiskt blivit placerat lite i skymundan. Men åh, så goda Brysselvåfflorna är ändå. Hörde av en dam som stått och stekt våfflor i tältet att hon talat med en kund (från helt annan ort) som de senaste 15 åren haft den sommartraditionen att varje år äta musikkårens goda våfflor på tomatkarnevalen, och dessutom gått sett framemot våfflorna i flera dagar innan. Creds till sådana männsikor! Så vill jag också göra i framtiden.

Köpte även med mig några delikatesser från det Eurpoeiska mattorget som fanns där! Franska macarons och lite på 130 gram ren lycka från Italien, alltså choklad.

Europeiska Mattroget kommer också finnas på plats i Vasa från och med imorgon måndag, ända tills den tolfte. Så att ta en sväng dit rekommenderar jag starkt. (men inte på tisdag för då ska ni ju komma och se Musical Show i Hallis)

Sara Storbäck
Kommentarer (1)
Fie provsmak åv ede choklaa ångrar att ja itt köpt :/
Ida05.07.15 kl. 22:27

Klarinettist, finlandssvensk, 

kreativ mångsysslare och matte till Sally.

Äter gärna vege och lyssnar mycket på Queen.

Är lite fjantig och ganska tantig.

maila: sastorback[at]gmail.com

 

 

musikbloggar.info

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar