Ratata's maj-lista!

Vad är ditt mål under maj månad? Att (bättre sent än aldrig) hitta tonen ciss (c#) med högerhanden (klarinettgrej) och att sätta igång med mitt tränande igen, som jag varit tvungen att hålla upp med p.g.a. långvariga förkylningar titt som tätt under vårens gång.

Vad kommer du vara beroende av? Jag kommer väl fortsätta vara beroende av lypsyl/läppomada.

Vad står det i ditt första inkomna sms för maj månad? "Internet fungerar inte :(" haha.

Hur ser en typisk maj-morgon ut för dig? Vaknar och när jag väl orkar stiga upp ur sängen gör jag mig iordning, packar väskan och slävar i mig havregrynsgröt med sylt (läs sylt med havregrynsgröt) och avokado innan jag vanligtvis rusar iväg, typ.

Kommer något hända denna månad som aldrig hänt tidigare? Jodå, jag ska på prao för första gången i hela mitt liv, vilket kommer bli sååå roligt och spännande.

Vilka låtar finns på din spellista för maj? Ojj! Eftersom jag lyssnar (och tänker) på musik konstant (och bara letar upp de låtar jag kommer på för stunden) är det ganska svårt att svara på denna fråga. Men kommer säkert att utforska progressiv rock mer, och såklart också tagga upp med årets "sommarlåtar" samt kolla in olika länders bidrag i Eurovision.

Är det något du vill ha mindre av denna månad som du hade för mycket av förra månaden? Lite mindre "full-rulle" kanske. Visst tycker jag om att ha många bollar i luften, men efter flera månader med många bollar i luften konstant blir det lite skönt att då och då ägna lite tid åt att göra precis ingenting.

Är det något du vill ha mer av denna månad som du hade för lite av förra månaden? D-vitamin från solen, hehe.

Smider du redan planer inför sommaren? Japp! Ett par grejer har jag redan funderat ut.

Bästa drycken i maj! Nämen det är ju den där stora "jag-börjar-bli-aningen-sommarlovssugen"-kaffekoppen. Men visst blir det också roligt att något smått tagga upp med några klassiska sommarsmaker.

Vad är det finaste någon sagt åt dig hittills under månaden? Fick riktigt fina ord av min klarinettlärare nu i veckan som värmde enormt! Samt all fin feedback från vår show i slutet av april.

Vad hoppas du att någon ännu kommer att hinna säga åt dig innan månaden är slut? Har inte direkt tänkt så långt, haha. Får helt enkelt se vart månaden leder bara. 

Sara Storbäck
08.05.2015 kl. 20:36

Klarinettist, finlandssvensk, 

kreativ mångsysslare och matte till Sally.

Äter gärna vege och lyssnar mycket på Queen.

Är lite fjantig och ganska tantig.

maila: sastorback[at]gmail.com

 

 

musikbloggar.info

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar